Imatge amb què ha acompanyat Josep Maria Bartomeu el seu tuit de condol per Agusti Montal
Barça

El FC Barcelona ajorna l'acte de presentació de l'homenatge a Johan Cruyff per la mort d'Agustí Montal

Aquest dijous, el club havia de fer públics els actes de l'homenatge a Johan Cruyff. Després de la mort de l'expresident Agustí Montal, l'acte es farà dissabte

Actualitzat

La capella ardent de l'expresident del FC Barcelona Agustí Montal, mort aquest dimecres als 82 anys, s'obrirà avui mateix, a partir de les 6 de la tarda, al Tanatori de les Corts. El funeral serà dijous, a la una del migdia, a l'Església de Sant Vicenç de Sarrià.

El club blaugrana habilitarà divendres a la tribuna principal del Camp Nou un espai memorial obert a socis, penyistes i aficionats en general, perquè puguin mostrar el seu record i afecte cap a la figura de Montal, entre les 10 del matí i les 7 de la tarda.

La mort d'Agustí Montal i els actes organitzats per aquest motiu han portat el FC Barcelona a ajornar l'acte de presentació de les accions del club en memòria de Johan Cruyff, que estava previst per aquest dijous al matí. El programa previst de l'homenatge del Barça a Cruyff es donarà a conèixer dissabte 25 de març, a les 11 del matí, a l'Auditori 1899.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut