Wilde i Lozano, dos dels cracs del Barça. (Foto: EFE)
Futbol Sala

El F. C. Barcelona vol que la Final a Quatre de la UEFA Futsal Cup es jugui a Lleida

El F. C. Barcelona ha demanat l'organització de la Final a Quatre de la UEFA Futsal Cup, per la qual es va classificar aquest cap de setmana. El Barça vol que es jugui al pavelló Barris Nord de Lleida.

Actualitzat

El F. C. Barcelona ha demanat l'organització de la Final a Quatre de la UEFA Futsal Cup, per la qual es va classificar aquest cap de setmana. El Barça vol que es jugui al pavelló Barris Nord de Lleida. A aquesta mateixa instal·lació ja es va disputar la final de l'any 2012, que van acabar guanyant els blaugranes, i que va ser un èxit de públic i organització. Aquest èxit és un dels factors que des del club barceloní esperen que decanti la balança en favor dels seus interessos enfront de les sol·licituds d'altres finalistes.

Els rivals del Barcelona en la seva tercera final de la Futsal Cup consecutiva també podrien estar interessats a organitzar aquesta fase final. Per Marc Carmona, l'entrenador barcelonista, jugar a casa pot marcar la diferència."No és fàcil jugar amb pilotes diferents, pistes diferents, àrbitres diferents. El que juga a casa sempre té un petit avantatge". Els altres finalistes són el Karait Almaty de Kazakhstan (actual campió de la competició), l'Araz Naxcivan d'Azerbaidjan i el Dinamo de Moscou. Està previst que la UEFA prengui una decisió sobre la seu la setmana vinent.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut