Noddesbo ha estat el màxim golejador del partit (Germán Parga, FCB)
Handbol

El F. C. Barcelona trenca el seu rècord golejador a la Lliga Asobal amb 51 gols

El Palau Blaugrana ha viscut una golejada històrica del F. C. Barcelona, que li ha fet 51 gols al Fertiberia Port de Sagunt

El F. C. Barcelona segueix sense cedir cap punt en la Lliga Asobal. La seva última víctima ha estat aquest dimarts el Fertiberia Port de Sagunt, al qual ha apallissat per 51 a 29. Aquests 51 gols són la millor anotació històrica dels blaugranes en la competició, superant els 48 que li va fer al Balonmano Aragón la temporada passada. No obstant, els de Xavi Pascual s'han quedat a un gol del millor registre històric, els 52 de l'Atlètic de Madrid.

Els valencians han aguantat 15 minuts. Després d'un 10 a 5, s'han recuperat fins a posar-se a tres gols, 13 a 10. En el descans, el marcador ja era de 25 a 17. La segona part, iniciada amb un parcial de 7 a 1, ha estat un monòleg local. Noddesbo amb 8 gols i Karabatic amb 7 han estat els màxims golejadors del partit pel líder invicte de la Lliga Asobal.

L'equip blaugrana comença a pensar ja en el seu partit de Lliga de Campions, diumenge que ve a la pista de l'Aalborg de Dinamarca.