El F. C. Barcelona supera el CAI Saragossa liderat per Deshaun Thomas i Edwin Jackson (67-103)

El Barça s'ha retrobat amb el triomf a la pista del CAI Saragossa (67-103) després de l'eliminació de l'Eurolliga, en el millor partit. Edwin Jackson ha aprofitat les baixes de Navarro i Oleson per reivindicar-se

Daniel AlentoActualitzat

El F. C. Barcelona, després de 3 derrotes consecutives en l'Eurolliga davant l'Olympiacos, s'ha retrobat amb la victòria a la Lliga Endesa la pista del CAI Saragossa. Els grans protagonistes del matx han estat Deshaun Thomas (22 punts, 9 de 12 en el llançament), l'únic jugador amb un perfil clarament atlètic del Barça, i un elèctric Edwin Jackson (13 punts, 6 assistències).

Xavi Pascual  ha reservat Juan Carlos Navarro i Brad Oleson, amb problemes físics, plantejant un cinc inicial poc habitual amb Marcelinho Huertas, Àlex Abrines, Deshaun Thomas, Maciej Lampe i Tibor Pleiss. Després d'un bon començament blaugrana amb un Thomas molt actiu, el CAI s'ha recuperat amb un parcial de 13 a 3. L'entrada en pista de Tomas Satoransky ha donat un altre aire als barcelonistes, que han tancat el primer quart amb 1 punt d'avantatge, 20 a 21.

Els aragonesos s'han passat molta estona del segon quart sense transformar cap llançament de camp, sobrevivint gràcies als rebots ofensius i els tirs lliures. Mario Hezonja i Edwin Jackson han gaudit de la seva oportunitat de jugar. Hezonja s'ha carregat massa ràpid de faltes mentre el francès ha anotat 10 punts en els últims 3 minuts del període . L'escorta, amb la col·laboració d'un estel·lar Thomas, ha donat el F. C. Barcelona una diferència de 10 punts. Al descans el resultat era de 44 a 51.

Jackson ha seguit generant el joc ofensiu blaugrana a la represa. Thomas es prodigava tant en atac com en defensa. El F. C. Barcelona ha marxat de 17 amb una cistella de l'aler nord-americà. Els locals, desconcertats i plenament superats, han llançat la tovallola de forma total i absoluta. El Barça ho ha aprofitat per tancar el matx construint-se un marge de seguretat de fins a 38 punts en el minut final del partit. L'últim quart del CAI de Saragossa ha estat tan fluix que ha provocat l'enuig dels seus aficionats.