Handbol

El F. C. Barcelona supera el Benidorm, mentre que el Granollers firma una gran remuntada davant del Puente Genil

El Barça no ha pogut imposar la seva superioritat sobre el Benidorm fins a la segona meitat (41-25), quan l'equip revelació de la Lliga ha notat el cansament. El Fraikin Granollers ha remuntat davant del Puente Genil un partit que semblava perdut

El F. C. Barcelona ha superat el Benidorm per 41 a 25. Tot i la contundència del resultat, els blaugrana no han pogut deixar enrere el rival, un dels equips revelació de la temporada, fins a la segona meitat. A la primera, els visitants fins i tot han arribat a manar en el marcador en els minuts inicials abans d'encaixar un parcial de 5 a 0. Al descans, el resultat era de 19 a 15.

En la represa, els de Xavi Pascual han posat una marxa més al seu joc i, amb la seva velocitat en la circulació de pilota i els seus contraatacs, s'han escapat de forma definitiva davant un rival que ha acusat el desgast físic. En els últims minuts, l'entrenador del Barça ha fet saltar a la pista els seus jugadors menys habituals. Una circumstància que l'extrem Víctor Sáez ha sabut aprofitar. Un altre Víctor, Tomàs, ha estat el màxim golejador, amb 7 dianes.

La remuntada del Granollers

El Fraikin Granollers ha guanyat el Puente Genil (29-27) remuntant un partit que ja es donava per perdut. Els visitants guanyaven de 6 a 15 minuts del final; però el canvi de mentalitat dels vallesans en aquest tram final de l'enfrontament els ha donat un triomf gairebé impossible. El local Juan del Arco (8) ha estat el màxim golejador.

Al descans, el resultat era d'empat a 16. El Puente Genil, que ja havia manat en el marcador durant la primera meitat, ha obert al segona amb un parcial de 0 a 4. A partir del 18 a 24, la defensa del Granollers ha millorat. Els andalusos han estat gairebé 10 minuts sense marcar. Amb les seves últimes energies, el segon classificat de la Lliga ASOBAL ha tancat el duel amb un parcial de 4 a 0 que li ha donat el triomf.