Barça

El F. C. Barcelona sotmet Vermaelen a una acurada revisió mèdica abans de fitxar-lo

Thomas Vermaelen ha arribat aquest dissabte al migdia a Barcelona per passar una exhaustiva revisió mèdica davant el seu historial de lesions. Si supera el tràmit, dilluns ja es podria incorporar als entrenaments. D'altra banda, Afellay no ha viatjat a Finlàndia per negociar el seu fitxatge per l'Olympiacos, i la resta s'han entrenat aquest matí a la Ciutat Esportiva.

Actualitzat

Thomas Vermaelen està a un pas i a una firma de convertir-se en jugador del Barça. El defensa de l'Arsenal ha arribat aquest dissabte al migdia a Barcelona per passar una exhaustiva revisió mèdica davant el seu historial de lesions (456 dies de baixa en les últimes quatre temporades). Si supera el tràmit, es podria fer la foto a l'escut blaugrana situat davant les oficines del club aquest dissabte a la tarda. Demà firmaria el contracte i dilluns s'incorporaria als entrenaments.

D'una altra banda, els jugadors del Barça que no han viatjat a Finlàndia s'han entrenat aquest matí a la Ciutat Esportiva, a excepció del migcampista Ibrahim Afellay, amb permís del club per negociar el seu fitxatge per l'Olympiacos. Messi, Mascherano, Alves, Mathieu i Song han entrenat amb normalitat, mentre que Xavi i Neymar han realitzat un treball específic per recuperar-se de les seves molèsties i lesions.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut