Futbol sala

El F. C. Barcelona no certifica el pas a la final de la Futsal Cup fins a l'últim segon de la semifinal contra l'Sporting de Portugal

El Barça intentarà revalidar el títol de campió de la Futsal Cup diumenge, després de superar en semifinals l'Sporting de Portugal per 5 a 3. Els de Carmona, però, no han sentenciat fins a l'últim segon.

Daniel AlentoActualitzat

L'Sporting de Portugal, amb l'empenta dels 12.000 espectadors que omplien el Meo Arena de Lisboa, ha sortit més fort que el F. C. Barcelona. El porter Paco Sedano ha hagut de fer dues parades en els primers quatre minuts. Diogo, el jugador local més perillós en atac durant aquesta fase del joc, ha xutat al pal. Els de Marc Carmona han trobat en Ferrao l'home capaç de portar el perill a l'altra porteria.

Després d'un xut al pal del blaugrana Aicardo, ha arribat el primer gol dels amfitrions, obra de Diogo, en una contra en el minut 8 generada per una pilota perduda per Lin. Dyego ha pres el relleu ofensiu de Ferrao en els barcelonistes. Quan faltaven cinc minuts per al descans, ha estavellat un xut al pal de la porteria portuguesa. Un minut després ha empatat el partit, arrodonint una bona jugada personal.

Emoció fins a l'últim segon

La segona meitat ha començat amb més pausa que la primera. L'Sporting seguia pressionant el Barça, però sense la intensitat prèvia al descans. Els blaugrana marcaven el ritme amb possessions llargues fins que en una jugada d'estratègia, en un córner, Wilde ha marcat el segon gol de l'equip, en el minut 26. Dos minuts després, el mateix jugador ha aconseguit el seu segon gol de la nit, i tercer del vigent campió de la competició.

Amb els dos gols de renda en el marcador, els jugadors del F. C. Barcelona han provat d'adormir el partit esperant que el seu rival es precipités en la seva pressió. Però els portuguesos han revifat en el minut 33 amb un gol afortunat de Joao Matos, que ha xutat tot sol davant de Paco Sedano una pilota que li ha arribat d'un refús. El ritme ha tornat a augmentar i en una errada del Barça en la sortida de pilota Caio ha empatat a 3 quan només faltaven tres minuts per al final.

A punt d'entrar en l'últim minut de joc, Ferrao ha xutat tres vegades en una mateixa jugada, però no ha aconseguit batre el porter Cristiano. El Barça no volia arribar a la pròrroga i Bateria, quan tan sols quedaven 35 segons abans d'esgotar els 40 minuts reglamentaris, ha marcat el 4 a 3. En l'últim segon, Paco Sedano ha transformat l'intent desesperat de marcar dels portuguesos en el 5 a 3 definitiu. El F. C. Barcelona jugarà la final diumenge (18.30, Esport3) contra el Kairat Almaty, que ha derrotat el Dina Movska per 7 a 4 després d'una pròrroga.