Carlos Arroyo en una imatge amb el seu anterior club (Foto: Euroleague)
Bàsquet

El FC Barcelona Lassa contractarà al porto-riqueny Carlos Arroyo com a nou base per a la pròxima temporada

L'acord entre el club i el jugador és total, i el porto-riqueny jugarà al Barça Lassa la temporada vinent pendent de la revisió mèdica

Actualitzat

Segons ha pogut saber TV3, el porto-riqueny Carlos Arroyo fitxarà per la secció de bàsquet del Barça en les pròximes hores. L'acord amb el jugador de 35 anys i 1,88 m d'alçada és total, a l'espera que passi la pertinent revisió mèdica. Arroyo substituirà Marcelinho Huertas i farà parella amb el txec Satoransky en el lloc de base.

L'últim equip on ha jugat Carlos Arroyo és el Cangrejeros de Santurce de Puerto Rico, on va arribar després d'una breu etapa al Galatasaray turc –una temporada i mitja– i d'on va marxar el gener d'aquest any per impagament de contracte. Abans d'aquesta aventura europea, Arroyo venia de jugar a l'NBA, on va jugar en set franquícies diferents. La seva última experiència nord-americana va ser amb els Boston Celtics, on va jugar la temporada 2010-2011 un total de quinze partits després d'arribar-hi a mitja temporada. A l'Eurolliga, ha jugat un any al Maccabi de Tel Aviv, a més de la seva última etapa al Galatasaray, d'on va arribar procedent del Besitkas turc.

El Barça tindrà els serveis d'un jugador amb molta experiència, talent i bona mà per al tir exterior. Acostuma a liderar el joc del seu equip i a trencar els partits amb la seva facilitat anotadora. Amb Navarro, ara l'equip de Xavi Pascual tindrà dos jugadors decisius per als moments crucials dels partits. Arroyo serà el segon porto-riqueny que jugarà al FC Barcelona després del pas del "Piculín" Ortiz.

D'aquesta manera, a l'espera de les també més que probables contractacions de Pau Ribas i Aleksander Vezenkov, el Barça té perfilada la plantilla. Fins a set altes en la renovació de plantilla més important dels últims deu anys. L'equip estarà format per Tomas Satoransky i Arroyo en el lloc de base. Abrines, Oleson, Navarro i Pau Ribas com a escortes. Perperoglou, anunciat aquest dijous com a nou fitxatge, i Markus Eriksson en la posició d'alers alts. I un joc interior molt renovat que comptarà amb Shane Lawal, Ante Tomic, Samardo Samuels, Moussa Diagne, Justin Doellman i Vezenkov.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut