Barça

El F. C. Barcelona guardarà tres dies de dol per la mort de Tito Vilanova

El F. C. Barcelona ha decretat 3 dies de dol per la mort de Francesc "Tito" Vilanova. El període es tancarà la nit de dilluns amb una cerimònia religiosa a la catedral de Barcelona. Vilanova rebrà l'homenatge dels equips de totes les seccions esportives del club
Llaç negre a la gespa del Camp Nou (foto: EFE)

El club ha decretat tres dies de dol per la mort del seu tècnic. (foto: EFE)

El F. C. Barcelona ha decretat 3 dies de dol per la mort de Francesc "Tito" Vilanova. El període es tancarà la nit de dilluns amb una cerimònia religiosa a la catedral de Barcelona. El primer equip de futbol del club juga aquest diumenge al camp del Vila-real (21.00 h). Es guardarà un minut de silenci abans del començament d'aquest enfrontament, que els jugadors del Barça disputaran amb braçalets negres. El Camp Nou guardarà un minut de silenci en el primer partit dels blaugranes com a locals, dissabte que ve contra el Getafe.

La resta de seccions del club també retrà homenatge a Vilanova abans del començament dels seus partits. En tots aquells que els seus equips disputin a casa, es farà un minut de silenci. En aquests partits, i en els actes oficials els membre de la junta del club i els tècnics lluiran un llaç negre a la solapa.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES