El F. C. Barcelona B supera el Múrcia amb una davantera de gran qualitat

El F. C. Barcelona B ha deixat sentenciat el partit contra el Múrcia en els primers 30 minuts de joc marcant tres dels seus quatre gols. El filial blaugrana ha imposat la gran qualitat d'una tripleta ofensiva de luxe, integrada per Munir, Dongou i Adama Traoré.

El F. C. Barcelona B ha deixat sentenciat el partit contra el Múrcia (4-0) en els primers 30 minuts de joc aconseguint tres dels seus quatre gols. El filial blaugrana ha imposat la gran qualitat d'una tripleta ofensiva de luxe, integrada per Munir, Dongou i Adama Traoré. En el minut 12, Munir ha obert el marcador amb un xut de vaselina, una demostració de la seva tècnica refinada. Tres minuts més tard, Dongou marcava el segon, després d'una assistència de Denis Suárez en una jugada començada des de la banda esquerra per Traoré. En el minut 25, Dongou ha estat víctima d'un penal que Edu Bedia ha transformat en gol. En la segona part, Adama Traoré ha arrodonit el resultat amb el quart gol blaugrana.