Futbol internacional

El Dynamo Desdren, multat amb 60.000 euros pel llançament d'un cap de toro al terreny de joc

Els incidents van tenir lloc el 20 d'agost durant un partit de la Copa d'Alemanya contra el RB Leipzig, equip promogut per l'empresa Red Bull i que s'ha convertit en el club revelació en la seva estrena aquesta temporada a la Bundesliga

L'afició del Dynamo Dresden va llançar un cop de toro en el partit contra el Leipzig

El tribunal esportiu de la Federació Alemanya de Futbol ha imposat aquest dilluns una multa de 60.000 euros al Dynamo Dresden, de la Segona Divisió, per la conducta antiesportiva dels seus aficionats durant un partit de la Copa d'Alemanya per llançar un cap de toro al terreny de joc. A més de la multa, el tribunal ha determinat el tancament de part de les grades de l'estadi per al pròxim partit a casa, segons ha informat el club en un comunicat.

Els incidents van tenir lloc el 20 d'agost en un partit contra el RB Leipzig, equip promogut per l'empresa Red Bull i que s'ha convertit en el club revelació en la seva estrena aquesta temporada a la Bundesliga, on ocupa la segona posició, amb els mateixos punts que el Bayern de Munic després de deu jornades disputades.

En el seu comunicat, el Dymano Dresden ha explicat que havia sol·licitat una multa màxima de 40.000 euros i ha avançat que, probablement, recorrerà la sentència. Els responsables del club han mostrat la seva incomprensió davant de l'import de la sanció, "totalment desproporcionat", després de tots els esforços realitzats perquè el partit, considerat d'alt risc, es disputés de forma pacífica i sense violència. Algunes pancartes i el cap de toro van sobrepassar les fronteres del mal gust, han reconegut aquests responsables, però el club se'n va distanciar des del primer moment.