Una esmaixada del #DriveByDunkChallenge (Youtube)
Una esmaixada del #DriveByDunkChallenge (Youtube)
Bàsquet

El DriveByDunkChallenge, l'última moda del bàsquet als EUA

Una moda molt difícil de traslladar a Europa; no és fàcil trobar tantes cistelles al carrer

Actualitzat

Als Estats Units ha nascut una nova moda relacionada amb el bàsquet, el #DriveByDunkChallenge. Consisteix a anar conduint i, quan trobes una cistella al carrer, aturar el cotxe, fer una esmaixada i tornar al vehicle. Una moda que s'ha fet viral a les xarxes socials i a la qual també s'han afegit les grans estrelles del bàsquet, com l'aler pivot dels Pelicans de Nova Orleans Anthony Davis.

El jugador dels Boston Celtics Jaylen Brown és una mica més arriscat que Davis. Ell no porta pilota, així que ha de trobar algú que estigui jugant per prendre-l'hi i fer l'esmaixada. I tot seguit, marxar volant.

El jove base D'Aaron Fox, que la pròxima temporada debutarà a l'NBA després de ser triat en el draft pels Kings de Sacramento, opta per una esmaixada espectacular.

L'entrenador de Kentucky, John Calipari, és un dels grans noms del bàsquet universitari dels Estats Units, i un gran proveïdor de joves talents per l'NBA. Un dels últims, el mateix Fox. En el seu cas, va afegir-se al repte amb nocturnitat.

No sempre, però, el repte té els resultats esperats. En aquests casos, el més important és la velocitat. Per fugir de l'escena de l'esmaixada, esclar.

No cal patir gaire, però, perquè la mateixa policia que ens hauria de perseguir també s'ha afegit a la moda.


 

Anar al contingut