El Dortmund obté el pas a vuitens (4-1) mentre que l'Anderlecht iguala un 3-0 de l'Arsenal (3-3)

El Borussi Dortmund és juntament amb el Madrid l'altre equip amb bitllet per a vuitenas confirmat. Ho ha aconseguit golejant el Galatasaray turc per 4-1. A Londres, s'ha viscut la remuntada de la jornada. L'Arsenal guanyava 3-0 l'Anderlecht. Però l'equip belga ha aconseguit remuntar i empatar a 3 en l'últim minut.

Borussia Dortmund, 4 -Galatasaray, 1

El Borussia Dortmund viu a la Lliga de Campions les alegries per tapas les misèries a la Bundesliga, on està en zona de descens. Marco Reus i Papastathopoulos han fet els dos primers i Immobile i Kaya, en pròpia porta, els dos últims per al conjunt alemany.

Arsenal, 3 -Anderlecht, 3

En l'altre partit d'aquest grup, l'Arsenal recordarà durant molt de temps l'ensopegada contra l'Anderlecht. Els gols d'Arteta, Alexis i Oxlade-Chamberlain posaven un 3 a 0 amb què l'equip de l'Emyrates es veia a la següent ronda. Però l'equip belga no s'ha rendit i amb gols de Vander Borre, dos, i Mitrovic al minut 90 ha aconseguit endur-se un increïble punt de Londres.

Benfica, 1 -Mònaco, 0

Un gol del brasiler Tilisca al minut 82 ha permès el Benfica imposar-se al Mònaco i recuperar opcions de classificació.

Zenit, 1 - Bayer Leverkusen, 2

En l'altre partit del grup, el Bayer Leverkusen s'ha emportat la victòria del camp del Zenit (1-2) en el partit que ha obert la quarta jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. El corèa Hung-Min Son ha marcat els dos gols.

El de Rondón als últims instants només ha servit per maquillar un resultat que deixa molt tocats els russos.