Champions

El Dortmund encarrila la classificació a Istanbul (0-4), el Leverkusen supera el Zenit (2-0) i l'Arsenal guanya a Brussel·les (1-2)

El Borussia Dortmund ha tornat a exhibir la seva cara europea i ha golejat el Galatasaray per 0-4. Els de Klopp, enfonsats a la Bundesliga, lideren el grup D amb 9 punts després de tres jornades. L'Arsenal, segon de grup, ha capgirat un gol de Najar per vèncer l'Anderlecht (1-2). Al grup C, pas endavant del Bayer Leverkusen, que ha derrotat el Zenit per 2-0.

Actualitzat

El Borussia Dortmund ha tornat a exhibir la seva cara europea i ha golejat el Galatasaray per 0-4. Els de Klopp, enfonsats a la Bundesliga, lideren el grup D amb 9 punts després de tres jornades. Aubameyang (2), Reus i Ramos han fet els gols visitants. L'Arsenal, segon de grup, ha capgirat el gol inicial de Najar, amb dianes de Gibbs i Podolski, per vèncer l'Anderlecht (1-2).

Al grup C, pas endavant del Bayer Leverkusen, que ha derrotat el Zenit per 2-0. Donati i Papadopoulos han marcat pels alemanys. En l'altre duel de la jornada, empat sense gols entre Mònaco i Benfica (0-0).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut