Stuani, un luxe per al Girona (EFE)
Futbol

El doblet de Stuani contra el Barça el situa com "pichichi" de la Lliga

El davanter del Girona ja es el màxim golejador de la Lliga, amb els mateixos gols que Messi. Es la millor notícia per a un Girona que, ara, espera que Porto se sumi aviat a la festa

Albert AguileraActualitzat

Cristhian Stuani és ara mateix el jugador franquícia del Girona FC. Ídol de l'afició de Montilivi, la seva actuació ahir al Camp Nou ha fet que fins i tot el seu entrenador, Eusebio Sacristán, es desfaci en elogis cap el davanter uruguià.

"Estem parlant d'un jugador de moltíssim nivell. És un luxe per a nosaltres tenir-lo. Estic molt content de tenir un jugador com ell al nostre equip", explicava ahir el tècnic en roda de premsa.

Un luxe. Cinc jornades, cinc gols. Ahir, al Camp Nou, Stuani va demostrar que és un davanter capaç d'aprofitar totes les passades, atent a qualsevol rebuig dins l'àrea i capaç, també, de treure petroli de qualsevol error defensiu. Al primer gol, avançant-se a Piqué en una centrada des de la dreta i creuant la pilota a la sortida de Ter Stegen. I el segon, amb molta sang freda, aprofitant un rebuig del porter del Barça a xut de Portu.

L'any passat Stuani va marcar 21 gols en 33 partits de Lliga. Una aportació golejadora que va ser clau per deixar el Girona a les portes d'Europa. Aquesta temporada ha arrencat encara més fort. No va veure porteria en les dues primeres jornades, però a Vila-real tot va canviar. El seu gol va donar tres punts a l'equip. També amb els seus gols es va cimentar la victòria a Montilivi, 3 a 2, contra el Celta, la setmana passada. Stuani en va fer dos. Un parell, igual que al Camp Nou. Cinc gols en cinc partits, els mateixos que Messi, amb qui competeix pel Pichichi de Primera Divisió.

Anar al contingut