El DKV Joventut suma una treballada victòria davant un combatiu CB Granada (78-71)

El DKV Joventut s'ha refet de la derrota a l'Eurolliga amb una treballada victòria davant el CB Granada en un partit molt igualat i que no s'ha decidit fins als últims segons. Els verd-i-negres s'han vist sorpresos pel bon inici dels visitants, que s'han avançat amb un parcial de 10-21 gràcies a l'encert de Samo Udrih, que ha anotat els seus 13 punts en el primer quart. Però la Penya ha reaccionat de la mà d'un inspirat Lubos Barton, màxim anotador del partit amb 25 punts, i de Rudy Fernández, que ha fet sis punts consecutius en els últims segons per certificar la victòria local.

Només un jugador com Rudy Fernández, recentment escollit millor jugador jove europeu del 2006, pot robar dues pilotes en els últims 18 segons, que han assegurat la difícil victòria del DKV Joventut davant un combatiu CB Granada. El partit ha tingut un altre protagonista destacat, el txec Lubos Barton, que amb 25 punts ha estat el màxim anotador i ha estat clau per capgirar el resultat final.

El Granada ha començat molt bé i amb un parcial de 10-21 ha agafat un màxim avantatge d'11 punts en el primer quart gràcies a l'encert de Samo Udrih, que ha anotat 13 punts en aquest període. Els visitants han arribat al descans per davant en el marcador però la reacció de la Penya ha començat en el tercer quart gràcies a l'encert de Barton. A 18 segons per al final, Oriol Junyent ha fallat un tir lliure amb 73-72 en el marcador que hauria pogut forçar la pròrroga i amb el partit sense decidir, ha aparegut la figura estel·lar de Rudy Fernández per certificar el triomf local. El Granada ha igualat el rècord negatiu de pilotes perdudes amb 31.