ACB

El DKV Joventut rep el Múrcia i l'AXA Barça s'enfronta al Palau contra el Pamesa València

El DKV Joventut espera continuar el seu bon moment de joc aquest dissabte al Palau Olímpic de Badalona davant l'onzè classificat, el Polaris World Múrcia, que ha perdut els quatre partits que ha jugat en camp contrari. L'AXA Barcelona s'enfronta al Palau davant el Pamesa València, la millor defensa del campionat, amb la necessitat d'aconseguir una victòria que li permeti seguir enganxat a les primeres posicions de la taula i que el torni a una línia de regularitat després de la dolorosa derrota contra el Cajasol (75-58).

Actualitzat

El gran al·licient per als aficionats verd-i-negres serà veure jugar per primera vegada a Badalona el nord-americà Lonny Baxter, que davant el KK Bosna Sarajevo ja va disputar els seus primers minuts amb la samarreta verd-i-negra. Els badalonins ja sumen nou jornades com a líders de la competició, gràcies al gran joc de les seves dues joves estrelles, Ricky Rubio i Rudy Fernández. Entre tots dos van anotar 50 punts diumenge passat en el triomf davant l'Akasvayu Girona.

El Barça, contra la millor defensa de la Lliga

El Barcelona torna a l'ACB després de signar la seva primera victòria a domicili a l'Eurolliga davant la Lottomatica de Roma (65-74), un resultat que ha de reanimar l'equip a la Lliga, on ocupa el quart lloc. Una derrota davant el conjunt entrenat per Fotis Katsikaris el relegaria almenys a la cinquena plaça. A favor de l'equip blaugrana jugaran dos factors estadístics: el Pamesa és el pitjor equip en llançaments lliures (amb un encert del 68 per cent, pel 74 per cent del Barcelona), i només ha aconseguit quatre victòries en les divuit visites que ha fet a la pista blaugrana.

Anar al contingut