Bàsquet

El DKV Joventut inicia una gira de preparació en terres holandeses fins a l'1 d'octubre

El DKV Joventut començarà a partir d'aquest dimecres una gira en terres holandeses fins a l'1 d'octubre. Els jugadors de la Penya faran una segona concentració de pretemporada a Groningen, tot i que serà la primera en què Aíto García Reneses podrà disposar de tots els seus homes. A Holanda, els verd-i-negres disputaran dissabte un amistós davant del Hanzevast Capitals Groningen, dirigit pel tècnic de Badalona Pep Claró.

Actualitzat

Aíto García Reneses ha reconegut que aquesta concentració de sis dies serà bona perquè els jugadors es puguin conèixer i estant junts serà més fàcil l'adaptació. El tècnic madrileny només porta entrenant amb tots els seus jugadors des de divendres passat, després que s'incorporés Rudy Fernández.

Victòria en la Lliga Catalana

L'entrenador del club verd-i-negre no vol llançar les campanes al vol després del gran joc desplegat pel seu equip en la Lliga Catalana, on va derrotar amb claredat l'AXA Barcelona en semifinals i l'Akasvayu Girona a la final. "Cal millorar moltes coses perquè, encara que la referència que tenim de la Lliga Catalana és positiva, és completament provisional. Hem d'assentar moltes coses i millorar en tots els aspectes", ha comentat el tècnic.

Una vegada acabi la concentració a Groningen, l'expedició verd-i-negra es desplaçarà a Màlaga, on el dia 2 jugarà l'últim amistós de pretemporada a Nerja davant de l'Unicaja, abans del debut a la Lliga ACB a la pista de l'Alta Gestió Fuenlabrada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut