Bàsquet

El DKV Joventut guanya el Siauliai (51-89) i l'Akasvayu perd contra l'Asesoft (78-68), però tots dos acaben primers de grup

El DKV Joventut ha aconseguit el liderat del grup A en la Copa ULEB després d'imposar-se a la pista del Siauliai amb molta contundència. Els d'Aíto s'han imposat per 48 punts, 51 a 89. Mallet ha fet 22 punts, i Jagla, 20, en un partit on l'anècdota ha estat la baixa d'última hora de Petar Popovic, que no ha pogut entrar al país per problemes amb el seu visat. L'Akasvayu, per la seva banda, ha perdut per 78-68 a la pista de l'Asesoft, però també acaba primer del grup C.

Actualitzat

A la pista del Siauliai, el DKV Joventut ha aconseguit la primera posició del grup A a la Copa ULEB, després de superar amb claredat per 51-89 el conjunt lituà. En el tercer període, l'equip badaloní ha esborrat el seu rival, gràcies a la intensitat defensiva. En cap moment, els homes d'Aíto García Reneses han frenat i han anat ampliat la seva renda fins a tenir un màxim avantatge de 37 punts (49-86 al minut 39).

L'Akasvayu perd

Per la seva banda, l'Akasvayu Girona ha perdut a la pista de l'Asesoft romanès, però s'ha salvat de ser el pitjor primer classificat dels nou grups de la competició. És la tercera derrota dels gironins en la competició europea. En el segon quart, l'Akasvayu ha encaixat 30 punts i ha arribat a perdre de 16, diferència que al descans s'ha quedat en 14 (45-31).

Així, doncs, tant la Penya com l'Akasvayu seran el proper dilluns al sorteig dels setzens de final de la Copa ULEB.

Anar al contingut