Bàsquet

El DKV Joventut guanya al CAI de Saragossa (84-80) i es classifica per a la fase final de la Copa del Rei

La victòria d'aquest diumenge a l'Olímpic de Badalona davant el CAI de Saragossa (84-80) ha donat el bitllet a l'equip de Pepu Hernández per viure una nova edició de la Copa del Rei. Carl English ha tornat a ser el referent ofensiu dels verd-i-negres, i amb 25 punts ha liderat el joc dels de Badalona. El CAI de Saragossa ha plantat cara i ha posat les coses difícils a la Penya, com es preveia. El DKV Joventut, s'afegeix al Regal Barça, Reial Madrid, Caja Laboral, Power Electronics València, Blancos Rueda Valladolid, Bizkaia Bilbao Bàsquet i Gran Canària 2014 com a equips classificats per a la Copa del Rei 2011, que es disputarà a Madrid.

Actualitzat
La Penya jugarà un any més la fase final de la Copa del Rei. Amb un joc intens, ràpid i agressiu, l'equip entrenat per Pepu Hernández ha aconseguit dominar de bon principi el marcador i no ha deixat marge per a la sorpresa. Un triple de Pere Tomás ha obert els primers avantatges importants (18-12) i aprofitant la superioritat en el joc interior, la Penya ha acabat dominant amb comoditat el primer quart (23-15).

En el segon quart la Penya ha aprofitat l'excel·lent moment de joc de Carl English, màxim anotador de l'encontre amb 25 punts, per aconseguir un màxim avantatge de 12 punts (29 -17). El CAI, però, no ha abaixat la guàrdia i s'ha apropat al descans (44-37).

Victòria amb patiment


Les distàncies s'han anat mantenint al llarg del tercer període, amb el CAI aprofitant les segones opcions en el tir i el domini en el rebot. Els triples de Hosley han tornat a donar aire i diferències de fins a 12 punts a favor de la Penya, però amb un parcial de 0 a 5 el CAI ha reduït el desavantatge al final del tercer quart (62-53), deixant clar que vendria cara la seva pell.

Amb accions individuals dels seus jugadors forans (sobretot la tripleta Hosley-English-McDonald), el DKV Joventut ha sabut mantenir el domini en el lluminós i ha pogut oferir als 6.330 aficionats de l'Olímpic la classificació per a la Copa del Rei. Uns aficionats que han volgut donar ànims al lesionat Henk Norel, amb un gran aplaudiment col·lectiu al minut 17 de partit.

El sorteig de quarts de final es farà aquest dilluns al matí a Madrid. El Regal Barça i el Reial Madrid aniran a bandes diferents del quadre,  i no es podran enfrontar entre ells fins a la final. A més, Caja Laboral i València també són caps de sèrie.



NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut