El DKV Joventut deixa escapar la victòria a la pista del Pamesa València (77-72)

El DKV Joventut ha encaixat la segona derrota de la temporada en la seva visita a la Font de Sant Lluís de València (77-72). En el debut del grec Fotsis Katsikaris a la banqueta del Pamesa en el lloc de Ricard Casas, els locals han reaccionat després d'un parcial inicial de 0-10 en contra que feia témer el pitjor, i han aconseguit una victòria balsàmica. Tot i els 20 punts de Rudy Fernández, que ha estat el màxim anotador del partit, els verd-i-negres han deixat escapar la victòria en l'últim quart.

El DKV Joventut ha perdut per 77-72 a la pista del Pamesa València, que estrenava nou entrenador, el grec Fotsis Katsikaris. La Penya ha dominat clarament la primera part després d'un parcial inicial de 0-10 en els primers cinc minuts, i ha tingut un màxim avantatge d'11 punts en el segon quart. A la mitja part, els homes d'Aíto García Reneses guanyaven per 7 punts de diferència (32-39).

Tot i això, el Pamesa ha anat entrant de mica en mica en el partit i ha capgirat el marcador al final del tercer quart. L'últim quart ha estat de clar domini valencià, amb Rubén Garcés i Albert Oliver com a homes més destacats. L'exbase del Ricoh Manresa ha fet 16 punts, mentre que Rudy Fernández ha estat el millor jugador del DKV Joventut i màxim anotador del partit, amb 20 punts, però no ha pogut evitar la segona derrota de la temporada del seu equip.