Copa del Rei

El DKV Joventut cau davant l'Estudiantes (80-75) i s'acomiada abans d'hora de la Copa del Rei

El DKV Joventut ha perdut davant l'Estudiantes (80-75) i no jugarà les semifinals de la Copa del Rei. Tots dos equips han començat el matx molt desencertats, fruït dels nervis. La igualtat ha estat la tònica dominant durant gran part de l'enfrontament. Ricky Rubio, amb accions de crac, ha mantingut amb vida la Penya, però, en un final d'infart, l'Estu ha mostrat tenir la sang més freda. Els madrilenys se les hauran aquest dissabte amb l'Unicaja, que s'ha desfet del Gran Canària (79-69).

Actualitzat
MMT Estudiantes, 80 - DKV Joventut, 75

Ricky Rubio no ha volgut ser menys que Navarro o Haislip i ha fet jugades d'autèntica superclasse. Però el problema és que a tres minuts del descans ja havia comès la tercera falta personal. Durant tota la primera part, Jasen s'ha convertit en un malson per als jugadors del Joventut, que es mostraven efectius des de fora de la línia dels 6,25. Quan els dos equips entraven al vestidor per recuperar forces, tot continuava igual: empat a 34.

A l'entrenador del Regal Barça, Xavi Pascual, que aquest dissabte s'enfrontarà amb el TAU en la primera semifinal, se'l veia molt content. Sito Alonso estava preocupat. I no li faltaven motius perquè l'Estudiantes començava a funcionar en el joc exterior. Moiso feia esmaixades impressionants, però també errades impròpies d'un jugador com ell.

La tornada de Ricky Rubio ha donat aire fresc a la Penya. Al final del tercer quart guanyaven els madrilenys per dos punts. Però la seva gran actuació no ha estat suficient per aconseguir la victòria, ja que entre Udrih i Brewer -39 punts- han acabat amb el somni de l'equip badaloní, perquè Bogdanovic primer i Mallet desprès han fallat dos triples a la desesperada. El vigent campió de la Copa ha caigut eliminat.

Unicaja Màlaga, 79 - Kalise Gran Canària, 69

Amb molta intensitat han defensat l'Unicaja i el Gran Canària. Sanders ha fet la jugada del partit amb una espectacular esmaixada, fet que no ha agradat gens a Aíto García Reneses. Durant la primera part, Haislip i N'Dong han estat els referents ofensius de l'Unicaja, mentre que els canaris han tingut més encert des del perímetre, amb un total de cinc triples. I se n'han anat al descans amb dos punts d'avantatge (34-36).

Però, per sort per al conjunt malagueny, Haislip ha fet de Navarro. Tres triples consecutius seus han permès als andalusos poder controlar el partit gràcies, també, a una banqueta molt superior. Alegria entre els jugadors i també entre la nombrosa afició present a Madrid.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut