Bàsquet

El DKV Joventut arriba a un acord per al traspàs d'Eyenga als Cleveland Cavaliers

El DKV Joventut ha traspassat Christian Eyenga als Cleveland Cavaliers de l'NBA. El club verd-i-negre ha arribat a un acord amb el club d'Ohio perquè el jugador congolès jugui amb ells les dues pròximes temporades. Eyenga ha participat en la Lliga d'estiu de l'NBA i ha acabat de convèncer el tècnic Byron Scott. La Penya, tot i això, es reserva els drets del jugador en el cas que torni a Europa.

Actualitzat
L'aler congolès Christian Eyenga s'ha convertit en nou jugador dels Cleveland Cavaliers per les dues pròximes temporades, amb opció a dues més, després d'arribar a un acord amb el DKV Joventut per rescindir la seva vinculació amb el conjunt badaloní.

Christian Eyenga, de 21 anys, va ser seleccionat pels Cavaliers al número 30 del "draft" de l'NBA del 2009, i ha estat internacional pel seu país. Tot i això, el DKV Joventut manté els drets del jugador quan l'aler torni a Europa.

El jugador congolès, que es troba a Cleveland des del mes passat participant en la Lliga d'Estiu de l'NBA, ha convençut el tècnic dels Cavaliers, Byron Scott, que finalment ha decidit apostar pel seu fitxatge en una franquícia que viu aires de canvi després de la marxa de la seva gran estrella LeBron James als Miami Heat.

Anar al contingut