Lliga ACB

El DKV Joventut aconsegueix una treballada victòria en un duel emocionant davant el Lagun Aro (75-73)

El DKV Joventut ha aconseguit un triomf de gran valor en el camí cap a la Copa del Rei. L'equip de "Pepu" Hernández s'ha desfet d'un rival directe i es consolida a la part alta de la classificació després de derrotar en un partit ple d'intensitat, patiment i emoció el Lagun Aro de Pablo Laso (75-73). L'equip basc ha portat el pes del matx a la primera part, fent bona la superioritat en el rebot i arribant a aconseguir un màxim avantatge de 10 punts. Al tercer quart, però, els badalonins han sabut millorar en el rebot i han empatat el partit a 56 amb un triple de Russell Robinson, que segellava un contundent parcial de 14-4. El matx ha continuat igualat fins al moment decisiu. En l'últim minut, Carl English ha fet la cistella de la victòria.

Heroi English

Amb empat a 73 al marcador, la Penya tenia la darrera possessió per endur-se el matx. La primera opció de tir l'ha tingut Jordi Trias a falta de 15 segons, però la pilota no ha entrat. English, però, ha pogut agafar el rebot ofensiu i regalar una nova opció al seu equip. En la següent acció de tir, el mateix English ha fet la cistella que posava el 75-73 al marcador quan restaven només dos segons. En l'última acció dels visitants, Andy Panko ha pogut forçar la pròrroga, però l'aler americà ha fallat.

English ha estat precisament el màxim anotador dels verd-i-negres, juntament amb Will McDonald, amb 14 punts. A la banda dels homes de Laso ha destacat Panko, amb 21 punts, i Javi Salgado, amb 17.