Copa ULEB

El DKV i l'Akasvayu segellen el pas als vuitens de la ULEB en una gran nit de bàsquet

El DKV Joventut ha rematat la seva classificació per als vuitens de la Copa ULEB. La Penya ha guanyat el Swans Gmunden (77-56), un feble rival austríac que ja havia derrotat a l'anada per 30 punts. Rudy Fernández ha fet 20 punts en els vuit minuts que ha jugat. L'Akasvayu Girona també ha aconseguit el pas després de remuntar l'eliminatòria contra el Chalon. Els gironins han estat molt superiors i han certificat l'accés a la següent ronda de forma brillant, després de guanyar per 78 a 57. En el descans, l'Akasvayu ja guanyava de nou punts, 41 a 32.

Els d'Aíto han sortit molt relaxats i al descans han arribat a perdre per tres punts, 29 a 32. L'equip verd-i-negre, però, n'ha tingut prou de forçar la màquina en el tercer quart, on un espectacular parcial de 35-14 ha deixat les coses clares.

Per la seva banda, els de Pedro Martínez necessitaven capgirar els 8 punts de desavantatge de l'anada, i ho han aconseguit amb la complicitat del seu públic a Fontajau. Marc Gasol, amb 18 punts, ha estat el màxim anotador del partit.

Ara els gironins s'enfrontaran a l'Hemofarm serbi, mentre que la Penya se les haurà amb el Khimki rurs per un lloc als quarts de final de la Copa ULEB.