El DKV deixa escapar la victòria contra el Panathinaikos grec en el debut a l'Eurolliga (79-82)

Agredolç retorn del Joventut a l'Eurolliga. Després d'onze anys, la Penya ha tornat a la màxima competició europea, però ha caigut davant el Panathinaikos per un ajustat 79-82. Els d'Aíto van jugar una primera part excepcional, van dominar totes les facetes del joc, en defensa i en atac, i van arribar a tenir 24 punts d'avantatge. Els grecs, però, van pressionar en el tercer quart i van deixar l'avantatge verd-i-negre en 10 punts. En un final d'infart, la Penya no va estar encertada en els moments decisius i els homes d'Obradovic es van endur la victòria per només tres punts.

La primera part va començar molt bé per als interessos dels badalonins. Amb un Bennett molt inspirat, que va anotar 21 punts, la Penya es va anar distanciant en el marcador. Fins i tot va arribar a col·locar-se a 24 de l'equip grec. El partit estava molt controlat, però dos triples seguits, un d'ells de Batiste, gairebé a la botzina van maquillar el marcador.

La segona part semblava molt clara per al DKV Joventut, però els grecs van entrar en el partit i els badalonins en van sortir expulsats. A punt de començar l'últim quart, l'avantatge encara era clar a favor del Joventut, 10 punts, però 24 pilotes perdudes i un parcial de 15-28 van portar una gran decepció a l'Olímpic de Badalona.

La Penya es va confiar i el Panathinaikos va demostrar per què és un dels millors equips d'Europa. Per part grega, van sobresortir Mike Batiste, autor de 25 punts, i l'esquerrà Diamantidis, amb 17. Dels badalonins, els màxims anotadors van ser Rudi Fernández i Betts, tots dos amb 14 punts.