El Divina Seguros Joventut venç el Dinamo de Tbilissi en l'anada de la primera ronda de la Basketball Champions League (60-72)

Els badalonins han disputat avui, dimarts, el primer partit de la fase classificatòria de la competició europea de clubs que organitza la FIBA

Bona victòria del Divina Seguros Joventut contra el Dinamo Tblissi (60-72) que deixa molt ben encarada la classificació per a la segona ronda de la Basketball Champions League. Els catalans han basat la victòria en una bona segona meitat, en què han combinat una excel·lent defensa amb l'encert atacant, especialment en el darrer quart, quan tres triples consecutius han obert una distància que ja ha estat impossible de superar per a l'equip georgià. En aquests últims deu minuts el parcial ha estat de 15 a 25.

Ara, la Penya haurà de certificar el pas a la següent ronda al Pavelló Olímpic de Badalona dijous que ve, a les nou del vespre, en un partit que emetrà en directe Esport3. Si supera aquesta ronda, diumenge, els badalonins s'enfrontarien amb el Kataja, de Finlàndia. Del matx d'avui a la capital de Geòrgia cal destacar una bona actuació coral, amb diversos noms propis, com ara Dimitrijevic, Ventura, Richard i Vidal.