L'aler eslovè del Joventut Luka Lapornik intenta superar a l'escolta txec David Jelinek, del Morabanc Andorra (EFE)

El Divina Seguros Joventut perd contra el Morabanc Andorra i encadena la tercera derrota consecutiva de la temporada (92-73)

El conjunt de Diego Ocampo ha aguantat el marcador a la primera part. Els verd-i-negres, però, han quedat noquejats per l'Andorra al tercer quart i ja no han sabut capgirar el partit

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

El Divina Seguros Joventut s'ha apuntat la tercera derrota consecutiva de la temporada contra el Morabanc Andorra (92-73) i encara no coneix la victòria. Els verd-i-negres han fet una bona primera part, però l'Andorra ha agafat les regnes del partit al tercer quart i els de Diego Ocampo no han sabut reaccionar.

La Penya ha començat el partit fluixa en anotació i mantenint-se els primers minuts de matx amb només 6 punts, fruit de dos triples de Luka Bogdanovic (10-6). El Morabanc Andorra s'allunyava en el marcador, però la Penya ha despertat de la letargia i ha capgirat el marcador fins acabar el temps tres punts per sobre (21-24) i ha aconseguit portar el partit al seu terreny. Amb només dos minuts, els d'Andorra han aconseguit empatar el partit a 28, agafar les regnes de nou i capgirar el marcador al seu favor (35-30). El segon ha estat un quart molt igualat i s'ha arribat al descans amb un partit totalment obert (46-43).

El Morabanc Andorra ha arribat fresc del vestidor i s'han marcat un parcial de 9-0 que ha noquejat la Penya els primers minuts (55-46). Els de Diego Ocampo no s'han deixat perdre i han començat a fer la goma per arreglar una mica les coses (57-54). La Penya, però, ha vist com el Morabanc marxava en el marcador sense poder fer gaire cosa, i ha viscut el moment més delicat del partit (69-56) a tres minuts per acabar el penúltim quart. Amb una gran actuació de Jelinek i també d'Stevic a la pintura, els andorrans s'han plantat a les portes de l'últim quart amb una renda de 13 punts (75-62).

El partit ha continuat seguint el mateix guió del tercer quart i els de Joan Peñarroya han trencat el partit augmentant les distàncies en el marcador. Els de la Penya han intentat maquillar el resultat sense èxit i han caigut derrotats a Andorra per gairebé 20 punts (92-73).

Per l'Andorra han destacat Jelinek (amb 20 punts), Martín (amb 18 punts) i Stevic (amb 15 punts); Gielo i Bogdanovic amb 12 punts i Stutz amb 10 han estat els millors de l'equip de Badalona.