Bàsquet

El Divina Seguros Joventut no pot resistir a la pista de l'Obradoiro (77-68)

Els verd-i-negres han tingut un primer quart per oblidar que els ha condicionat la resta de l'enfrontament

El Divina Seguros Joventut no ha tingut el seu millor dia i ha encaixat una derrota a la pista de l'Obradoiro (77-68) i ja són dues en els dos partits que han disputat a la Lliga Endesa.

En els primers minuts, els verd-i-negres han tingut diversos errors defensius que han aplanat el camí als gallecs per obrir un forat en el marcador que ja no han pogut capgirar, 23-7 al final del primer quart.

En el segon temps, però, els homes de Diego Ocampo s'han retrobat amb la cistella i amb la inspiració a l'hora de neutralitzar els incisius atacs liderat per Artem Pustoyi. 42-36 al descans.

Els millors moments dels badalonins han arribat al tercer quart quan finalment s'han retrobat amb la inspiració i han contrarestat amb solvència l'ofensiva dels gallecs (59-52), però la reacció ha estat un miratge perquè en l'últim temps, de nou l'Obradoiro ha agafat aire i, en un esforç final, ha acabat firmant la victòria (77-68).

Jordan, Gielo i López-Arostegui han estat els referents en l'atac del Divina Seguros Joventut, però els seus esforços han resultat del tot estèrils per evitar la desfeta.