Albert Sàbat (Foto: @Penya1930)
Albert Sàbat (Foto: @Penya1930)
Bàsquet

El Divina Seguros Joventut no pot igualar l'oferta del Río Natura Monbús a Albert Sàbat

El base marxa a l'equip gallec, que li ha ofert un contracte per dues temporades

Actualitzat

El Divina Seguros Joventut no igualarà l'oferta que el Río Natura Monbús Obradoiro va presentar la setmana passada per Albert Sàbat i renuncia per tant el dret de tempteig. El base era una de les peces claus que volia mantenir l'equip que presideix Juanma Morales juntament amb el pivot Jerome Jordan i els alers pivots Tomasz Gielo i Luka Bogdanovic, però els badalonins no han pogut igualar les quantitats econòmiques que oferien els gallecs.

El base de Llagostera ha disputat les dues últimes temporades de la Lliga Endesa amb la Penya. En aquesta última, a més de convertir-se en un dels jugadors importants de l'equip, ha destacat en el llançament de 3 punts amb un bon percentatge, 44%. Sàbat, a l'espera que el Río Natura Monbús tanqui el seu apartat de fitxatges, lluitarà per la titularitat amb l'argentí Pepe Pozas. El seu nou contracte el vincularà a l'Obradoiro les dues pròximes temporades.

Després de fer-se pública la renuncia al dret de tanteig per part del Joventut, Albert Sàbat ha publicat a les xarxes socials una carta d'agraïment al que ha estat el seu club aquestes últimes dues temporades.

pic.twitter.com/y0BVK8zcZi

— Albert Sàbat (@albertsabat3) July 11, 2017

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut