Bàsquet

El Divina Seguros Joventut guanya el Múrcia amb un mat de Bogdanovic sobre la botzina (86-84)

Els de Diego Ocampo han fet molt bon partit, dominant i donant una bona imatge a Badalona. Però la Penya, que té un problema aquesta temporada amb el tancament dels partits, ha acabat patint fins a l'últim segon.
Meritxell Carles i Artime

Sergi Vidal, un dels jugadors destacats del partit (EFE)

El Divina Seguros Joventut tenia un important duel a casa contra un rival directe, l'UCAM Múrcia. Un partit que s'ha decidit en l'últim segon amb un mat de Bogdanovic sobre la botzina (86-84).

El partit ha començat molt igualat, amb poc ritme i poca puntuació per arribar al final del primer quart (14-16). El Múrcia ha estat més fresc en atac i Antelo ha liderat el seu equip, amb 7 punts davant d'una Penya que ha aguantat prou bé els atacs murcians, gràcies a la recuperació de rebots ofensius.

Campazzo, però, ha agafat les regnes del partit al segon quart i el Múrcia ha començat a marxar en el marcador (16-26). Stutz, que havia passat desapercebut, s'ha despertat de la letargia i ha retallat distàncies en el marcador amb quatre punts consecutius (20-26) enfront d'un UCAM que ha desaparegut de la pista. La Penya ha aconseguit empatar (26-26) a falta de tres minuts per al descans. Fins al final de quart, tots dos equips han fet tot el possible per arribar al vestidor amb el marcador a favor (29-29, 31-31), premi que s'ha acabat emportant la Penya (34-32) amb deu punts d'Alberto Abalde.

La Penya ha sortit a totes en el tercer quart, liderada per Jordan i Vidal. El partit ha agafat molt ritme i els de Badalona han arribat a afrontar l'últim temps amb nou punts de renda. La fórmula Campazzo contra el món no ha funcionat i el Múrcia ha vist com els catalans s'imposaven en un molt bon tercer quart, que ha acabat amb un triplàs de Dimitrijevic sobre la botzina (63-54).

La Penya ha mantingut el pols en l'últim temps. Jerome Jordan i Sergi Vidal han continuat fent de les seves. El Múrcia, per la seva part, ha intentat capgirar el marcador i s'ha posat només quatre punts per sota (72-68). Campazzo ha estat el líder en solitari del Múrcia; ha anotat 22 punts i s'ha guanyat un merescut 24 de valoració. Baron ha fet un triple a 11 segons del final i ha posat el 83-81 en el marcador, cosa que ha fet suar els de Badalona. A Bogdanovic li ha tocat llançar els dos tirs lliures; només n'ha fet un i Benítez ho ha aprofitat per fer el triple de l'empat (84-84) a quatre segons del final. 

La Penya necessitava un miracle i ha arribat amb Bogdanovic, que ha marcat un mat sobre la botzina que ha donat la victòria als verd-i-negres (86-84). La Penya, com sempre, ha patit al final, però ha aconseguit canviar el guió dels últims enfrontaments i s'ha emportat una victòria molt necessària.

Campazzo, pel Múrcia, ha estat el millor del partit, amb 22 punts i 25 de valoració; per la Penya, el millor ha estat Sergi Vidal, amb 16 punts i 24 de valoració.