Albert Sàbat

El Divina Seguros Joventut domina el Betis i suma la segona victòria a domicili (57-71)

Els de Diego Ocampo sumen contra el Betis la segona victòria a domicili. Sàbat i Abalde han estat els millors jugadors del conjunt de Badalona

La Penya tenia contra el Betis la possibilitat de sumar una victòria important per començar a desmarcar-se de la zona de descens. El rival, un Betis situat també a la zona baixa que ha tingut un segon quart molt desafortunat i una Penya que ha lluitat fins al final (57-71).

El primer quart ha estat molt igualat, amb moltes pèrdues de pilota per part dels dos equips i sense cap acció remarcable. El Betis, això sí, ha estat els deu minuts manant en el marcador (15-13). El conjunt andalús, però, ha fet un nefast segon quart, amb només una cistella de camp. La Penya, liderada per Abalde i Sàbat, ho ha aprofitat per marxar en el marcador amb decisió (20-34) i afrontar la segona part amb un marge de 14 punts. El parcial del Betis al segon quart ha estat 5-21.

Amb dues cistelles consecutives en l'inici del tercer quart, el Betis ha intentat remuntar el resultat advers (22-34), però la Penya ha aguantat l'embranzida andalusa per arribar a l'últim quart encara amb un bon avantatge (37-52). La Penya ha sabut administrar la renda i fins i tot ha arribat a la màxima (30-48).

El Betis ha tornat a sortir amb força en l'inici de l'últim quart retallant força distància en el marcador (44-52). La Penya, que sol tenir pànic escènic en l'últim quart amb el marcador a favor, ha patit en els primers minuts, en què el Betis s'ha situat a només sis punts. La necessitat de guanyar el partit, amb tot a favor, ha fet que els de Diego Ocampo, defensessin el marcador fins al final (57-71).

Sàbat, amb 22 punts, i Abalde, amb 20, han estat els dos homes del partit. Un matx en què ha tornat a les pistes el jove Josep Nogués després de recuperar-se d'una lesió.