Diego Ocampo, destituït @penya1930)
Bàsquet

El Divina Seguros Joventut destitueix Diego Ocampo i nomena Carles Duran

La Penya és penúltima a la classificació amb només 4 victòries i 15 derrotes, una posició molt delicada que podria acabar amb el descens de l'equip a la Lliga LEB. Carles Duran serà el nou tècnic fins a final de temporada

Actualitzat

El Divina Seguros Joventut ha destituït el tècnic del primer equip, Diego Ocampo. El tècnic gallec, que només portava un any i mig en el càrrec, ja no dirigirà el partit que aquest cap de setmana els badalonins jugaven a domicili contra el Morabanc Andorra. 

L'escollit per substituir el tècnic gallec és Carles Duran, que dirigirà la sessió d'aquesta tarda. El nou tècnic ha signat amb el club fins a final de temporada. 

La Penya és penúltima a la classificació amb només 4 victòries i 15 derrotes, una posició molt delicada que podria acabar amb el descens de l'equip a la Lliga LEB. A quinze partits per al final de la Lliga Regular, l'equip haurà de jugar a la pista d'alguns dels seus principals rivals en la lluita pel descens com el Reial Betis, d'aquí a dos jornades, el Burgos i el Tecnyconta Saragossa. 

Aquesta destitució se suma a la de Sito Alonso, del FC Barcelona Lassa, d'aquesta mateixa setmana. 

El club ha volgut agrair el compromís del tècnic amb un comunicat:


Passat verd-i-negre

Duran va formar-se com a entrenador a les categories inferiors del Club Joventut Badalona i la temporada 2003/04 li va arribar la seva primera gran oportunitat com a entrenador ajudant d'Aíto García Reneses (2003-2005). Després de dues temporades va posar-se al capdavant de la banqueta del CB Prat (2005-2007), i després d'un curs com a primer entrenador del Cadet verd-i-negre (2007/08) va tornar a fer el salt al primer equip com a ajudant de Sito Alonso.

Després de dos anys al primer equip (2008-2010), amb Alonso i també Pepu Hernández, l'entrenador barceloní va tornar al CB Prat, equip vinculat, per entrenar-hi durant quatre temporades a LEB Plata.

Duran va començar aquesta temporada dirigint al Retabet Bilbao, essent substituït el passat mes de novembre pel croat Veljko Mrsic.

ARXIVAT A:
ACB
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut