Bàsquet

El Divina Seguros Joventut de Badalona presenta el nou entrenador, Diego Ocampo

El tècnic, nascut a Ourense, explica que arriba "carregat d'il·lusió" i assegura que aprofitaran la "gran feina feta" per Salva Maldonado

Eduard GarciaActualitzat

Diego Ocampo ha estat presentat com a nou entrenador del Divina Seguros Joventut de Badalona. El nou tècnic ha assegurat que arriba "carregat d'il·lusió" i ambició" per dirigir a "un equip històric de referència". Ocampo també ha afegit que és "conscient" de les dificultats per les quals travessa el club. Sobre l'afició, l'entrenador ha dit que vol que "sigui exigent" i "que jugadors i tècnics siguem conscients del públic i de la història que tenim darrere".

Natural d'Ourense, Ocampo se centra en el present: "Ara mateix l'objectiu és fer el millor equip possible, seria absurd parlar d'altres objectius que no siguin aquests." De moment, els verds-i-negres només compten amb cinc jugadors, però volen ampliar la plantilla fins a onze: "Haurem de ser creatius a l'hora de fitxar."

De les característiques dels futurs jugadors que vesteixin la samarreta del Joventut dependrà el model d'equip, però el tècnic aposta per "un equilibri entre l'atac i la defensa". L'entrenador també ha explicat que el seu "segell com a entrenador és esforçar-me" i vol jugadors amb "valors com el compromís i l'esforç".

Ocampo ha dedicat unes paraules al seu antecessor, Salva Maldonado, del qual ha lloat la "gran feina feta" i ha assegurat que l'aprofitaran. A més, ha afegit que igualar el "gran treball" de Maldonado "seria un gran objectiu". Es dóna la curiosa situació que Ocampo va marxar de l'Estudiantes per entrenar la Penya i Maldonado farà el canvi invers, deixa la Penya per entrenar l'Estudiantes.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut