Marko Todorovic, durant la pretemporada
Bàsquet

El Divina Seguros Joventut anuncia la contractació de Marko Todorovic

L'aler pivot montenegrí, que s'estava entrenant amb l'equip verd-i-negre, es compromet oficialment just abans de començar la Lliga Endesa

Actualitzat

Just dos dies abans de començar la seva participació a la Lliga Endesa, el Divina Seguros ha anunciat un últim reforç al seu planter. I no és un reforç qualsevol. Marko Todorovic és, a tots els efectes, jugador de l'equip verd-i-negre fins al 30 de juny després que el club badaloní arribés a un acord amb el Barça per obtenir els drets del jugador.

L'aler pivot montenegrí, de 26 anys i 2,10 metres, ha estat inscrit aquest mateix matí, poc abans que es tanqués el termini per poder jugar a la primera jornada, i per tant ja podrà jugar a Lugo sota les ordres de Carles Duran, que ja el va entrenar fa set anys al CB Prat, aleshores filial de la Penya.

Todorovic, que va debutar amb el primer equip del Joventut l'any 2011 abans de marxar al Barça un any després, ha fet la pretemporada amb la Penya aquest estiu després de desvincular-se del Khimki rus.    

Es fitxarà un nou jugador per substituir, temporalment, Quincy Miller

Quincy Miller, un dels fitxatges estrella de la Penya per aquesta temporada, torna als Estats Units ja que no s'ha pogut recuperar d'una lesió que fa temps que arrossega al genoll. Així ho ha confirmat el director esportiu Jordi Martí, que no descarta que en un futur pogui tornar a la Penya.

ARXIVAT A:
PenyaACB
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut