El Divina Joventut supera el Barça Lassa en un amistós de pretemporada (65-62)

Els de Badalona han portat la iniciativa en tot moment. Un bon duel per començar a provar tots els nous fitxatges de tots dos equips abans de començar la nova temporada

Imma PedemonteActualitzat

El torneig de Sant Julià de Vilatorta ha ofert el primer Barça-Penya 2018-19, encara que el duel ha arribat massa aviat per als dos equips. Debut dels blaugranes i només un partit previ dels badalonins, que va acabar amb victòria contra la Universitat de Michigan.

El Barça sense Hanga ni Seraphin, que es continuen recuperant de les lesions, i la Penya sense Birgander ni Quincy Miller, han acusat els pocs entrenaments que han fet, fallant cistelles en teoria fàcils. L'energia verd-i-negra s'ha començat imposant a una millor banqueta blaugrana, que en els minuts inicials ja ha tingut la primera esbroncada de Pesic.

Els de Carles Duran han portat sempre la iniciativa, en la primera part, però del 12 a 6 de Macias Dakota s'ha passat a l'empat a 12 d'Oriola, i després del 20 a 15 -amb un triple d'Albert Ventura- el Barça ha aconseguit mantenir el tipus. L'efecte Laprovittola s'ha deixat sentir, i han tornat les distàncies, però entre Smits, Singleton i Ribas s'ha arribat al descans amb empat a 28.

En la represa, entre Dawson i López Arostegui han tornat a donar aire al Divina Joventut, però el Barça s'ha espavilat, i ha destacat l'ucraïnès Pustovoyi. Un triple de Conor ha col·locat el 46 a 44 per a la Penya al final del tercer quart. En els últims minuts, la Penya ha sabut mantenir el marcador favorable. S'han arribat a posar al davant de 7 punts. Dakota Mathias en ratxa, un solitari triple de Kuric i els tirs lliures del Barça que no entraven han estat la tònica del tram definitiu. La Penya ha acabat guanyant de tres punts.