Joan Peñarroya vs Carles Duran
Lliga Endesa

El Divina Joventut buscarà la seva primera victòria al Nou Congost

El Joventut vol aconseguir el primer triomf de la temporada al pavelló del Manresa, on ja va guanyar el FC Barcelona Lassa la jornada passada

Actualitzat

El Baxi Manresa rep el Divina Joventut a les 12.30 d'aquest diumenge amb l'objectiu de tornar al camí de la victòria i deixar enrere la derrota contra els blaugranes. En canvi, l'equip dirigit per Carles Duran buscarà el primer triomf a la Lliga Endesa en un derbi català després de caure (65-75) en el debut a casa contra el Morabanc Andorra.

Els verd-i-negres hauran de millorar el domini del rebot defensiu i la disminució de pèrdues per tenir opcions d'emportar-se un resultat positiu del Nou Congost. L'últim reforç de la plantilla, Luke Harangody, no estarà disponible. Per la seva banda, els de Joan Peñarroya, que van guanyar en la visita a la pista del Movistar Estudiantes (77-79) i van perdre contra el Barça (78-88), voldran donar la primera alegria davant la seva afició amb la baixa de Justin Doellman, que segueix lesionat.

El partit tindrà un protagonista especial. L'aler del Manresa Pere Tomàs celebrarà 300 participacions a la Lliga Endesa, i ho farà contra l'equip que el va formar i que el va fer debutar a la màxima competició estatal.

ARXIVAT A:
Bàsquet ManresaPenya
Anar al contingut