Leonardo en el moment de l'entrevista amb la seva parella, Anna Billò.
Futbol

El director tècnic del PSG: "Ja que ens ha tocat el Barça, ens casem?"

Leonardo, el director tècnic del PSG, ha demanat en directe a la seva parella, Anna Billò, si volia casar-s'hi: "Ja que ens ha tocat el Barça, ens casem?". En una entrevista al canal Sky Sport, després del sorteig, Leonardo ha agafat per sorpresa la periodista que anava a demanar-li una valoració del pròxim rival, el Barça.

Actualitzat
Leonardo, el director tècnic del PSG, ha demanat en directe a la seva parella, Anna Billò, si volia casar-s'hi: "Ja que ens ha tocat el Barça, ens casem?". En una entrevista al canal Sky Sport, després del sorteig, Leonardo ha agafat per sorpresa la periodista (de qui és parella des de fa 4 anys) quan anava a demanar-li una valoració del pròxim rival, el Barça. El dirigent brasiler, en comptes de respondre-li, ha demanat matrimoni a la periodista agafant-la completament per sorpresa.

A banda d'aquest fet, en la seva valoració, Leonardo ha declarat que el Barça és "el pitjor rival possible", ja que des del seu punt de vista és "gairebé l'equip perfecte". Leonardo, a més, ha afegit que "no parlo només de la seva última actuació, sinó pel que ha fet els últims anys". Tot i això, el director tècnic ha celebrat que el seu equip hagués aconseguit estar entre els vuit millors clubs d'Europa i que tot i que "no serà fàcil, aquests partits donen molta alegria, són els grans partits de futbol".
 

 

Anar al contingut