Jürgen Klopp va anunciar a l'abril que no continuaria a la banqueta del Borussia Dortmund (EFE)
Futbol Internacional

El director gerent del Borussia Dortmund recomana al Bayern el fitxatge de Jürgen Klopp com a recanvi de Guardiola

Hans Joachim Watzke ha assegurat en declaracions al diari "Rheinische Post" que l'extècnic del Dortmund seria el substitut ideal de l'entrenador català, molt criticat després de perdre la final de la Supercopa alemanya

Actualitzat

El director gerent del Borussia Dortmund, Hans Joachim Watzke, ha afegit llenya al foc a les crítiques que està rebent Pep Guardiola al capdavant del Bayern Munic i ha recomanat Jürgen Klopp per ocupar el lloc del tècnic català al conjunt bavarès.

"Jürgen Klopp és un bon candidat per a qualsevol club gran. Klopp i el Bayern encaixarien al 100%", ha declarat el directiu al diari "Rheinische Post", sobre qui va ser durant set anys el tècnic del màxim rival del Bayern i que al final de la passada temporada va deixar la banqueta del Dortmund.  

La recomanació de Watzke a favor de Klopp arriba enmig de les crítiques abocades en els mitjans i entre col·legues de professió cap a Guardiola, sobretot després de la derrota del Bayern a la Supercopa alemanya per tercer any consecutiu, en aquesta ocasió contra el Wolfsburg als penals.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut