Barça

El director general del Sevilla reconeix que el traspàs de Rakitic al Barça està molt a prop de tancar-se

El director general del Sevilla, José María Cruz, ha afirmat que el traspàs d'Ivan Rakitic al F. C. Barcelona es pot tancar en breu. El directiu ha reconegut quan sortia de l'Assemblea General Extraordinària de la LFP: "no puc comentar temes interns, però el que s'ha publicat a la premsa s'acosta bastant a la realitat".
El traspàs d'Ivan Rakitic es pot tancar en breu. (Foto: Reuters)

El traspàs d'Ivan Rakitic es pot tancar en breu. (Foto: Reuters)

El director general del Sevilla, José María Cruz, ha afirmat que el traspàs d'Ivan Rakitic al F. C. Barcelona es pot tancar en breu. El directiu ha reconegut quan sortia de l'Assemblea General Extraordinària de l'LFP que "no puc comentar temes interns, però el que s'ha publicat a la premsa s'acosta bastant a la realitat".

Fins ara, el que els mitjans de comunicació hem dit és que el Barça pagaria al voltant de 20 milions d'euros pel migcampista croat del Sevilla de 26 anys amb una temporada més de contracte amb el club sevillà i una clàusula de rescissió de 40 milions. El futbolista va afirmar la setmana passada que fitxar pel club blaugrana era "un somni fet realitat".

Per José María Cruz, reconèixer que la venda del seu jugador està molt a prop de tancar-se no equival a "donar-lo per perdut, es tracta d'assimilar que en el món del futbol es produeixen constantment moviments de jugadors i al final, si totes les parts estan satisfetes, no hi ha res més a dir".