El director general del Borussia Dortmund, Hans-Joachim Watzke (Reuters)
Barça

El director general del Dortmund confirma que el Barça no ha avançat ni un mil·límetre per fitxar Dembélé

Hans-Joachim Watzke, gerent del conjunt alemany, ha revelat en declaracions a la revista "Kicker" que el club blaugrana encara està lluny de tancar el fitxatge de l'extrem francès

Actualitzat

El director general del Borussia Dortmund, Hans-Joachim Watzke, ha dit que el Barça no s'ha acostat ni un mil·límetre en les negociacions pel traspàs del davanter francès Ousmane Dembélé. "El Barcelona no ha avançat ni un mil·límetre en el seu propòsit de fitxar Dembélé", ha afirmat el gerent del Dortmund en declaracions a la revista "Kicker".

El mànager general del FC Barcelona, ​​Pep Segura, havia afirmat a TV3 després de la derrota del seu equip contra el Reial Madrid a la Supercopa que el club "era a prop" de reforçar l'equip i havia expressat la seva confiança que tant el brasiler Philippe Coutinho com el francès Dembélé vestirien aviat de blaugrana.

De moment, el Dortmund va suspendre el jugador francès per no haver-se presentat sense cap justificació a un entrenament previ a un partit de la Copa alemanya i va rebutjar de manera oficial una primera oferta del Barça pel traspàs.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut