García Pitarch, a l'esquerra de Mario Suárez, ha aclarit la posició del club en el cas d'Alcácer i Diego Alves (EFE)
Futbol

El director esportiu del València diu que "no volem vendre Alcácer"

Suso García Pitarch assegura que el davanter tampoc vol deixar el club i en canvi diu que facilitarien la sortida de Diego Alves

Actualitzat

El director esportiu del València, Suso García Pitarch, ha afirmat que l'entitat valencianista no es planteja vendre Paco Alcácer, davant les informacions que situen el davanter de Torrent en l'òrbita del Barça. "Ni volem vendre Alcácer ni ell ens ha dit que vulgui marxar del València. Ell està content, amb ganes i centrat en la possibilitat de marcar gols" amb el seu actual equip.

García Pitarch ha fet aquestes declaracions en la presentació de Mario Suárez com a nou jugador valencianista. L'exmigcampista de l'Atlètic de Madrid arriba procedent del Watford anglès com a cedit, però amb una opció de compra.

Si en el cas d'Alcácer el director esportiu ha estat clar, també ho ha estat, però en un altre sentit, en el cas del porter Diego Alves, pretès pel Barça per cobrir la molt probable marxa de Claudio Bravo al Manchester City. "El cas de Diego és diferent, perquè Salvo -l'anterior president- li havia promès un augment que no estem en condicions de donar-li. A partir d'aquí li hem dit que, si troba un club que li millori les condicions esportives i econòmiques, no posarem dificultats perquè marxi. És un actiu molt important i té tot el nostre afecte i respecte", ha comentat.

 

Anar al contingut