Alen Halilovic és el nou talent del futbol croat. (Foto: Uefa.com)
Futbol

El Dinamo de Zagreb confirma que el Barça ha presentat una oferta pel nou talent croat Alen Halilovic

El director executiu del Dinamo Zagreb, Zdravko Mamic, ha confirmat aquest diumenge en declaracions als mitjans croats que el Barça ha presentat una oferta per fitxar Alen Halilovic, el nou talent emergent del futbol croat i que no ha estat acceptada.

Actualitzat
El director executiu del Dinamo Zagreb, Zdravko Mamic, ha confirmat aquest diumenge en declaracions als mitjans croats que el Barça ha presentat una oferta per fitxar Alen Halilovic, el nou talent emergent del futbol croat.
   
"(L'oferta) no ha estat acceptada perquè ni el Dinamo ni la família Halilovic estan del tot satisfets amb les condicions. Tanmateix, la història no para aquí, i el Barcelona pressiona perquè s'efectuï la traspàs", ha  Mamic al diari "Jutarnji list".
   
Mamic va revelar que s'espera l'arribada a Zagreb d'una delegació del Barcelona per a les negociacions sobre Halilovic, encara que no ha pogut precisar cap data. També va assenyalar que el seu desig seria que el jove davanter, de només 17 anys d'edat, segueixi al Dinamo Zagreb durant els pròxims tres anys.
Anar al contingut