Leo Messi va rebre moltes crítiques després de la derrota a la final de la Copa Amèrica (Reuters)
Futbol

El diari "Olé" critica amb duresa Leo Messi i assegura que no es mereix portar el braçal de capità de la selecció argentina

El crac del Barça ha estat criticat per la seva fluixa actuació en la final de la Copa Amèrica, i en el seu editorial, el diari "Olé" assegura que Messi "no mereix el braçal de capità"

Actualitzat

La derrota de l'Argentina en la final de la Copa Amèrica contra Xile ha provocat dures crítiques de la premsa contra l'equip dirigit pel Tata Martino i, en particular, cap a Leo Messi. El crac del Barça ha estat criticat per la seva fluixa actuació en una final que es va decidir als penals i fins i tot el diari "Olé" ha assegurat en el seu editorial que Messi "no es mereix el braçal de capità".

Sota el títol "Se li va escapar la tortura", Leo Farinella, periodista i director del diari esportiu argentí, carrega sense pietat contra Messi. "El millor jugador del món no ens representa en els moments importants. La seva actuació contra Xile va ser, directament, indignant. Hi ha vegades que es pot jugar bé, d'altres, no. Però mai pot un caminar i caminar absent mentre els companys hi deixen la pell. Ser el millor no només dóna drets. També obligacions."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut