Kraig Mackay, a la dreta de la imatge, amb la ferida al cap (Foto: Youtube)
Kraig Mackay, a la dreta de la imatge, amb la ferida al cap (Foto: Youtube)
Futbol internacional

El detall del Glasgow Rangers amb Kraig MacKay, l'aficionat d'11 anys ferit pel llançament d'una ampolla.

El nen d'onze anys va rebre l'impacte al cap d'una ampolla de cervesa quan anava a veure el derbi de Copa de la Lliga contra el Celtic de Glasgow. El seu club ha tingut un bonic detall amb ell.

Actualitzat

El passat cap de setmana, el Glasgow Ranger va jugar contra el Celtic de Glasgow la semifinal de la Copa de la Lliga davant dels seus aficionats més fidels. Bé, no tots. Kraig McKay, un nen d'11 anys, va rebre l'impacte al cap d'una ampolla de cervesa quan anava amb la seva família i altres aficionats a l'estadi. El noi va necessitar 7 punts de sutura i es va quedar sense poder veure el partit, que va guanyar el Celtic (1-0).

Policia i club van fer una crida pública demanant ajuda per trobar qui havia llançat l'ampolla, un incident qualificat d'"incomprensible i inacceptable" pel cap de les forces de l'ordre de Glasgow. El Rangers, mentrestant, va decidir compensar el seu aficionat. Kraig Mackay va encapçalar la sortida a la gespa de l'equip del seu cor en el partit de Lliga de dimecres contra el Johnstone, amb dos nens més. Però va ser ell l'encarregat de llançar la moneda del sorteig de camp, amb la ferida encara ben visible al seu cap. 

 

Anar al contingut