L'acció del comissari Gerardo Matías amb Rossi ha estat l'anècdota curiosa dels entrenaments a València
L'acció del comissari Gerardo Matías amb Rossi ha estat l'anècdota curiosa dels entrenaments a València
Moto GP

El desconegut comissari Gerardo Matías es fa viral per remolcar Rossi al GP de València

En el procediment habitual, la moto avariada la recull una grua, però en aquest cas el comissari ha portat arrossegant Rossi i la Yamaha

Actualitzat

El pilot italià de Yamaha Valentino Rossi no ha tingut un bon dia als entrenaments d'aquest divendres al Gran Premi de València. La moto de l'italià l'ha deixat tirat just començar els entrenaments i Rossi ha hagut de ser remolcat per un dels comissaris del circuit. L'anècdota curiosa és que el treballador de pista del circuit Ricardo Tormo, Gerardo Matías, s'ha convertit en viral i just acabar el seu servei a Valentino Rossi el vídeo s'ha comensat a reproduir i les trucades per felicitar a Matías no han parat.

En casos com els del pilot de Yamaha, normalment el comissari puja al seu scooter al pilot i la moto d'aquest la recull una grua que la porta fins al box. Matías ha explicat que Rossi "m'ha dit que tirés, que el portés remolcat. Ha estat una mica complicat arribar al paddock amb tanta gent i mecànics, però no hi ha hagut cap problema". El comissari també ha recordat que no li ha parat de sonar el mòbil amb missatges per felicitar-los i que alguns amics fins i tot li han dit "que no em rentés el braç i que em tallés la màniga de la jaqueta d'on se m'ha agafat Valentino".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut