El Deportivo goleja una desconeguda Reial Societat a Riazor i surt de la zona de descens (5-1)

Els gallecs s'han imposat amb gols de Sidnei, Iñigo Martínez en pròpia porta, Babel i un doblet de Florin Andone i han agafat aire en la lluita per evitar el descens

El Deportivo de la Corunya ha sortit del descens amb una clara victòria per 5 a 1 contra una desconeguda Reial Societat a Riazor en el partit que tancava la catorzena jornada de Lliga a Primera Divisió. Els gallecs s'han avançat amb un gol matiner de l'exespanyolista Sidnei i, poc abans de la mitja hora, Íñigo Martínez, en pròpia porta, ha fet el segon.

El Dépor ha seguit dominant contra un rival incapaç de reaccionar i ha deixat el duel pràcticament sentenciat amb un tercer gol obra de Florin Andone, en el minut 42.

En la represa, el conjunt d'Eusebio ha reduït distàncies amb un gran gol des de la frontal de Yuri Berchiche, però només ha estat un miratge. En el minut 64, Ryan Babel ha marcat el quart després de recollir el refús d'un penal que ell mateix havia fallat i en el 77, Florin Andone ha culminat la maneta d'un Dépor que, amb aquest contundent triomf, agafa aire.