Munir celebra un dels gols que ha marcat amb l'Alabès a la UD Las Palmas (EFE)
Primera

La UD Las Palmas certifica el descens amb una derrota estrepitosa contra l'Alabès (0-4)

Els de Paco Jémez no han pogut fer res davant d'un inspirat Alabès; Els jugadors del Màlaga han ofert una treballada victòria sobre el complicat conjunt basc a la seva afició; Santi Mina ha avançat els de Marcelino però Maxi Gómez ha igualat; Els homes de Bordalás hauran de continuar lluitant si volen un passi per Europa; El Dépor s'aboca al descens després de no poder passar de l'empat a Butarque

Actualitzat

La UD Las Palmas ja és oficialment equip de segona després de l'estrepitosa desfeta que han viscut davant de l'Alabès (0-4). Munir, amb un doblet, Álvaro Medrán i Sobrino han estat els botxins de l'equip de Paco Jémez.

Màlaga, 2 - Reial Societat, 0

Un gol d'Adrián i un de Youssef En-Nesyri a la primera part han estat suficients per a que el Màlaga aconseguís una victòria estèril, la cinquena en tota la temporada, sobre la Reial Societat que no ha tingut el seu millor dia (2-0). El conjunt andalús, amb el descens certificat, ha ofert una bona imatge davant de la seva afició.

 

 

Celta de Vigo, 1 - València, 1

Santi Mina ha avançat els valencians amb un xut ajustat al pal que ha acabat amb la pilota al fons de la xarxa. L'alegria però ha durat poc perquè en menys de cinc Maxi Gómez ha igualat amb un gol de cap rematant una falta servida per Daniel Wass.

 

Eibar, 0 - Getafe, 1

El Getafe s'emporta una merescuda victòria a Ipurua amb un gol marcat a la primera meitat per l'uruguaià Mathías Olivera. L'Eibar es va emocionar al darrer tram de partit, sobretot buscant jugades a pilota aturada davant d'un Getafe seriós que va cuidar el seu triomf, enterrant les escases opciones europees de l'Eibar i consolidant-se com un clar aspirant al seté lloc de la classificació.

 

Leganés, 0 - Deportivo de la Corunya, 0

El Deportivo de la Corunya havia de sortir de Butarque amb els tres punts si volia fer un pas endavant cap a la permanència, però els gallecs no han pogut passar de l'empat a 0 contra el Leganés. El partit ha estat molt disputat i els homes de Seedorf han tingut opcions de marcar amb un incisiu Lucas Pérez però, una vegada i una altra, el porter Cuéllar ha aturat tots els xuts entre els tres pals.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut