Riki és el màxim golejador del Dépor a la Lliga (Foto: Reuters)
Futbol

El Dépor visitarà el Camp Nou amb la baixa de Riki, el seu màxim golejador a la Lliga

El Deportivo, cuer de Primera Divisió i que encara no ha guanyat cap partit a domicili a la Lliga aquesta temporada, afrontarà la visita al Camp Nou amb una baixa sensible. Iván Sánchez "Riki", màxim golejador del conjunt gallec amb 10 dianes, no s'ha recuperat d'una lesió muscular i no ha entrat finalment a la llista de convocats de Fernando Vázquez per viatjar a Barcelona.

Actualitzat
El Deportivo, cuer de Primera Divisió i que encara no ha guanyat cap partit a domicili a la Lliga aquesta temporada, afrontarà la visita al Camp Nou amb una baixa sensible. Iván Sánchez "Riki", màxim golejador del conjunt gallec, no ha entrat finalment a la llista de convocats de Fernando Vázquez per viatjar a Barcelona.

Riki, autor de 10 gols, va patir una lesió muscular la setmana passada al camp del Rayo Vallecano i tot i que pretenia recuperar-se a temps per a la visita al líder, no ha arribat a temps per entrar a la convocatòria.

Fernández Vázquez, que tenia la intenció de citar 19 futbolistes, haurà d'afrontar aquest desplaçament amb 18 jugadors disponibles. El brasiler Evaldo i el portuguès André Santos han estat descartats per decisió tècnica mentre que Zé Castro, Kaká Becerra, Laure i Riki són baixa per sanció i Carlos Marchena, per sanció.

Les novetats a la llista són el retorn del migcampista Jesús Vázquez, i dels centrals Aythami Artiles i Pablo Insua, que formaran parella a l'eix de la defensa.
Anar al contingut