Espanyol

El defensa de l'Espanyol Nico Pareja deixa el seu futur en mans del club

El defensa de l'Espanyol Nico Pareja ha assegurat que no l'afecten gaire les contínues especulacions sobre el seu futur i ha afegit que seran els dirigents del club català els que decideixin si és convenient traspassar-lo a un altre equip. "No sé què passarà en el futur. M'han trucat molts periodistes en les últimes setmanes per preguntar-me per això, però jo només penso en l'Espanyol. No he parlat amb ningú, ni cap persona s'ha dirigit a mi. Els dirigents són els que tenen tota la informació", ha comentat.

Actualitzat
Pareja ha reconegut que està acostumat a viure situacions similars. "L'estiu passat també es va parlar molt sobre el meu futur i al final em vaig quedar a l'Espanyol. Insisteixo, són els dirigents els que tenen tota la informació i els que decidiran el millor per al club", ha afegit.

El defensa, en aquest context, ha negat que estigui cansat de tants rumors i ha assegurat que l'afalaga que altres clubs s'interessin per la seva situació. "De tota manera, el més important en aquests moments és mantenir-se centrat a la feina i tenir el cap fred", ha sentenciat.

El central argentí també ha apuntat que la seva situació s'ha de resoldre "de la millor manera per a les dues parts", i si bé ha assenyalat que en aquests moments no hi ha res en ferm, no descarta abandonar l'Espanyol: "Si hi ha alguna cosa bona per a les dues parts, possiblement es farà".

Pareja, a més, ha deixat clar que no està molest pel fet de ser un dels jugadors que l'Espanyol està estudiant traspassar. "És l'equip que va confiar en mi per donar-me l'oportunitat de jugar a la Lliga espanyola. El futbol és traspassos, canvis de club; funciona així", ha comentat. Encara que són molts els que pensen que Pareja deixarà l'Espanyol, el jugador ha deixat clar que no li importaria seguir. "Em sento còmode a l'Espanyol i visc molt a gust a la ciutat. Veurem el que vol fer el club. L'últim a assabentar-se'n seré jo", ha sentenciat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut